Witte verf voor kasten

Q. Ik wil mijn kasten in de keuken een antiek wit schilderen. Kun je me wat cijfers geven voor een goede kleur? Er zijn zo veel verschillende keuzes.

A. Er zijn tegenwoordig echt zo veel mooie warme blanken beschikbaar. Verfbedrijven zoals Benjamin Moore, Martha Stewart en Pratt & Lambert maken prachtige blanken die helpen bij het opfleuren van elke ruimte, terwijl ze tegelijkertijd een comfortabel, antiek gevoel geven aan de kamer.

Zorg ervoor dat u het oppervlak van uw kasten correct voorbereidt voordat u begint te schilderen. Gebruik een semi-glanzend afwerking voor de kasten, omdat een eierschaal of parelafwerking niet zo gemakkelijk te reinigen en af ​​te vegen. Wij denken dat voorouderlijk wit (1426) van Pratt & Lambert een warm, uitnodigende wit is dat kan worden gekoppeld aan verschillende verschillende stijlen en accenten. Afhankelijk van het soort uiterlijk dat u in uw keuken wilt bereiken, kunt u de kasten met een solide afwerking schilderen of ze een noodlijdende look geven. Neem contact op met uw verfverdeler voor suggesties over hoe u een noodlijdende of verouderde afwerking voor uw kasten kunt bereiken.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.