Nieuwe hoofdmachines met ingebouwde PowerLine Innovation

Powerline-adapters bestaan ​​al een tijdje. Ze leveren een fantastische methode om een ​​Ethernet -aansluiting toe te voegen aan plaatsen waar het runnen van een netwerksnoer onpraktisch zou zijn. Nu heeft UK Tech Start-Up Company, Power Ethernet, de ‘PE Socket, het allereerste product geïntroduceerd om Powerline Networking Innovation rechtstreeks in een elektrische uitlaatklep te integreren.

“Gebaseerd op de HomePlug AV BASIC voor PowerLine-netwerken, combineert Power Ethernet’s alles-in-één PE-socket vier Ethernet-netwerkpoorten, een volledig beheerd netwerkschakelaar en een gefilterde power socket. Het past in een Britse basis 35 mm diepe dubbele gangmetalen backbox en profiteert van de bestaande elektrische bedrading van een gebouw om zowel een snelle en veilig gegevensnetwerk voor het koppelen van computers, voice-over-IP-telefoons, multimedia set-top boxes te produceren , TV’s met internetverbinding en andere apparaten voor IP-ingeschakeld. De PE -sockets zijn gemaakt om elektriciens in staat te stellen om te specificeren en data -netwerken te installeren in zowel industriële als residentiële gebouwen zonder de vereiste voor extra expertbekabels of netwerkkennis.

Power Ethernet Managing Director, Daniel Rogoff: “De Power Ethernet Socket is een echte spelwisselaar voor de elektrische industrie. Voor het eerst kunnen zowel elektriciens als elektrische aannemers beginnen te specificeren en data -netwerken voor klanten installeren zonder kennis van deskundigen. Van gekoppelde tv’s en gamesconsoles tot CCTV en IP-telefoons, er zijn een snel groeiend aantal IP-gadgets in huizen, evenals werkplekken die hoge snelheid, fysieke netwerkverbindingen vereisen. Ik ben extreem extatisch om een ​​product te introduceren waarmee de elektrische markt een enorme functie kan spelen om aan die vraag te voldoen. ”

De PE -socket van Power Ethernet is speciaal in het integreren van powerline in het elektrische materiaal van een gebouw en zijn stopcontacten. Het is een professioneel ontwikkelde, betrouwbare powerline -optie die esthetisch is gemaakt om ervoor te zorgen dat de sockets in de beroemdste posities kunnen worden geïnstalleerd. Dit maakt de ontwikkeling van een hogesnelheidsnetwerk mogelijk zonder de vereiste voor lelijke adapters of de verstoring van het uitvoeren van gespecialiseerde bekabeling.

Een Power Ethernet-netwerk levert de geavanceerde netwerkfuncties die nodig zijn voor zowel streaming video in huis als voor ondernemingsnetwerken. Desalniettemin zorgt de eenvoud van de productinstallatie ervoor dat netwerken kunnen worden ingesteld zonder de vereiste voor deskundige netwerkkennis.

Het installeren van twee of veel meer PE -sockets produceert onmiddellijk een snelle, veilig Ethernet -netwerk dat over de bestaande bekabeling van de elektrische netwerk loopt. Door elk type PE -aansluiting aan een breedbandservice te koppelen, kan het delen van webconnectiviteit en digitaal materiaal een van alle daarop aangesloten gadgets. Veel meer gadgets en extra ruimtes kunnen snel aan het netwerk worden toegevoegd door extra PE -sockets te installeren, dus het produceren van een echt flexibele, betaalbare netwerkoplossing. ”

Beschikbaar bij Amazon

#
Voorbeeld
Product
Beoordeling
Prijs

1

Devolo DLAN 550 Duo+ Add-On Powerline-adapter (500 Mbps, 2x LAN-poorten, compacte behuizing, LAN, …

705 beoordelingen

£ 44,99

Ga op Amazon

2

TP-Link AV1000 Gigabit Passthrough Powerline AC Wi-Fi Kit, dubbele bandsnelheid tot 1200 Mbps, Wi-Fi …

769 beoordelingen

£ 49,99Ga op Amazon

3

TP-LINK TL-PA4010PKIT PASSBROEBT POWERLINE Adapter Starter Kit, geen configuratie vereist, UK-plug, …

10.312 beoordelingen

£ 29,99

Ga op Amazon

www.powereThernet.com (nu gesloten?)

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / foto’s van Amazon Product Marketing API

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.