Een gastruimte voorbereiden

Of uw gastruimte een aparte slaapkamer is of een uittrekbare bank in het hol, maak het een extravagante retraite met een paar speciale accenten zoals een bed gemaakt met zacht, fris linnengoed en een nacht Tafel bedekt met een waterkaraf en glas samen met een paar reisboeken op uw stad. Een paar extra kussens zijn een moeten voor extra comfort en ‘s nachts lezen. Een down dekbed is het uiterste comfortabel, maar denk aan het toevoegen van een worp of gevouwen sprei aan het einde van het bed om koude rillingen af ​​te weren.

Juiste verlichting is belangrijk: denk erover om een ​​geweldig leeslicht aan elke kant van het bed te plaatsen en het plafondlamp op een dimmer te plaatsen voor extra controle. Voeg een nachtlampje toe aan de aangrenzende hal of trappen, zodat gasten zich midden in de nacht positief voelen naar het toilet of de keuken.

Zorg ervoor dat de laden van de gastruimte zowel leeg als schoon zijn; Ladedutingen of geurende zakjes zijn een goede aanraking. Als de ruimte een kast heeft, produceert u wat gebied en bieden ze hangers aan voor gasten om hun kleding op te hangen; Het aanbieden van een paar vers gewassen gastbadroben is een vriendelijk gebaar. Een vrij maaltijd op een nachttafel kan fungeren als een vangst voor sleutels, munten of sieraden. Een trendy notitieblok en pen zijn doordachte toevoegingen voor het noteren van telefoonnummers, aanwijzingen of herinneringen.

Borg gasthanddoeken in het toilet in plaats van de slaapkamer waar ze kunnen achterblijven. Stapelbad, hand en omgaan met handdoeken en wikkel ze met een Grosgrain-lint voor een uitnodigend, hotelachtig gevoel. Vul een mand met zeep op reisgrootte, shampoos, conditioners en crèmes of lotions; Het behouden van extra tandenborstels en kleine tandpasta’s in uw medicijnkast zijn beschikbaar voor bezoekers die mogelijk zijn vergeten deze noodzakelijke items in te pakken.

Als uw hol of leefruimte verdubbelt als uw logeerkamer, transformeer dan een bijzettafel in een nachttafel door een wekker, waterglas en leesmateriaal toe te voegen. Zorg ervoor dat de ruimte ‘s nachts privacy biedt met voldoende raambekleding en locatie die de tv -afstandsbediening in het gewone zicht beheren.

Voorbereiding op de aankomst van uw gasten kan net zo eenvoudig zijn als het verzinnen van het bankbed of zoals inbegrepen als het opnieuw inrichten van de extra slaapkamer. Ongeacht de situatie, houd er rekening mee dat bij het proberen om gasten in uw leefruimte te laten voelen, een beetje aanrakingen een lange weg gaan.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.