Elektronische thuisbladen Finest Houses of the Year 2007

Wow, als je jezelf ooit wilde plagen met een wijs huisporno en vervolgens de beste huizen van het jaar van 2007 inspecteer! Zorg ervoor dat u alle foto’s ziet door op de knop View Slideshow te drukken voor elke eigenschap.

De awards functioneren talloze categorieën, beginnend bij huisbioscopen met een budgetplan van £ 5.000 tot £ 12.500, evenals het verplaatsen van evenveel als de £ 125.000+ categorie. Er zijn ook prijzen voor keukens, badkamers, slaapkamer en buitenruimtes. Dus als u de motivatie voor uw nieuwe ontwikkelen of opknapbeurt vereist, zoek dan niet verder …

“14 classificaties van bekroonde huizen zijn de nieuwste in audio, video, multiroomautomatisering, verlichting beheren en veel meer-waden met de veel meer dan 300 ingangen ingediend bij de jaarlijkse House of the Year-wedstrijd van Electronic Home Magazine was een overweldigende onderneming Inbegrepen vele uren voorzichtige contemplatie. De adembenemende banen die zijn geprofileerd in het goud, zilver en bronzen artikelen illustreren een paar van het beste werk dat we tegenkomen. Naast het praten over variëteit: je zult zien wat van een garage die is omgebouwd tot een thuistertainment retraite naar een REC-ruimte waar drankjes worden geserveerd vanaf het roer van een oude Chris-Craft-boot.

De redacteuren van Electronic Home feliciteren de bekwame ontwerpers en installateurs die in deze projecten zijn opgenomen. Deze mensen gingen zowel boven als voorbij het telefoongesprek van verantwoordelijkheid door elk systeem grondig aan te passen aan de behoeften en een manier van leven van de respectieve huiseigenaren. We hopen dat de bekroonde gebieden in ons Huis van het jaar presentaties veel motivatie bieden voor uw eigen huisverbeteringsprojecten. Als je kijkt met de topwinnaars, deel je gedachten, opmerkingen en vragen. Evenals zeker om langs te komen in de komende weken, omdat we talloze van de tweede plaats benadrukken. ”

De beste huizen van het jaar van Electronic Home Magazine 2007

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.