WACI Pad Dynamic Screen IP Wall Switches

Onthoud dat toetsenbord waar elke cruciale een klein scherm was? Welnu, hier zijn een paar verbluffende nieuwe woningautomatiseringsvriendelijke toetsenborden die vergelijkbare technologie gebruiken.

Als u het clipsale DLT -idee een podium verder neemt, zijn de WACI -pads beschikbaar met kleine LCD -of prachtige OLED -schermen, die dynamisch kunnen veranderen.

“WACI-PAD is een heel speciaal en speciaal knoppaneel. De WACI-PAD past in een elektrische doos met enkele bende en levert een comfortabele, tactiele en grafische gebruikerservaring. De knoppen gebruiken kleine display -technologie om meerdere niveaus van interactie te leveren met behulp van bijbehorende software. Elke knop heeft de mogelijkheid om te veranderen in andere knoppen op basis van knopdrukken of gebeurtenissen die plaatsvinden in het systeem. Bovendien is er een ingebouwde webserver voor externe IP-besturingselement. Met de ingebouwde IR- en seriële poorten is het WACI-pad de meest innovatieve en functionele controle-interface in de industrie vandaag.

250 MIPS -processor

1 seriële poort

1 IR -poort

I 10/100 LAN -poort met auto MDX

Interne webserver

Ingebouwde diagnostiek en installatie

Interne bitmap -opstelling

Achtergrondverlichting kleuren: rood, oranje en groen

Macht over Ethernet

Dag Bright LCD beschikbaar ”

auroramultimedia.com [Via: Multiroom]

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.