Z-wave homeremote geverifieerd voor het VK introduceert

veel meer geweldig nieuws op het VK Z-wave front. We zijn gecontacteerd door Hawking Innovation met informatie over het VK introduceren van hun “Home Remote” Z-Wave-oplossing. Hier is een offerte van SAMY Moustafa van Hawking’s Sales Manager Europe, Samy Moustafa.

“Home Remote ™ is georganiseerd voor introductie tegen eind Q1 (2008) – begin Q2. De VK (EU) -versie van House Remote ™ bevindt zich momenteel in de laatste fase van R&D en we werken eveneens aan de georganiseerde introductie en advertentiestrategie.

We hopen je in januari veel meer details te brengen na CES. In de tussentijd is hier enkele algemene informatie over het Homeremote -systeem van de HT -site …

“Het Homeremote Wireless House Automation System van Hawking Technologies is een ingenieuze en economische interface naar uw huis van overal ter wereld. Met behulp van uw mobiele telefoon, een webwebbrowser of een regionale afstandsbediening, kunt u het Homeremote -systeem beheren en uw huisapparatuur, verlichting, temperatuur en nog veel meer screenen. De Homeremote Gateway dient als een portaal naar uw huis vanaf het web en levert een individuele vriendelijke interface die eenvoudig is en eenvoudig te gebruiken. ”

www.hawkingeeurope.com: AutomatedHome Z-Wave Forum

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.