Spatten of opslaan: 6 traditionele stukken voor elk budgetplan

H & H -stylist Reiko Caron deelt designer favorieten voor elk budget.

Het maakt niet uit hoe gul of beperkt onze budgetten mogen zijn, we houden ons allemaal bezig met het maken van verstandige stijlkeuzes. Er is iets zo bevredigend aan het ontdekken van een mooi, traditioneel stuk dat we onszelf kunnen zien gebruiken, en nog vele jaren liefhebben. Dus ik heb zes tijdloze stukken verzameld die zeker van huis naar huis met je zullen reizen, met keuzes voor degenen die hopen te redden en degenen die willen uitgeven.

Dit is een tijdloze optie voor een leefruimte, vooral wanneer gestoffeerd in een zachte neutrale stof. Beide banken bieden ook diepe, royale zitplaatsen, waardoor ze zeer comfortabele keuzes zijn. Ik zou de goedkopere keuze van IKEA voorstellen voor een allereerste appartement, of voor iemand die sterke aangepaste bekleding wil uitproberen. De ‘hoge’ keuze van ELTE zou daarentegen een mooi investeringsstuk zijn.

Bron: Ikea (top); ELTE

Producten: Stocksund bank met Nolhaga Light Beige Cover, $ 799 (boven); Penelope Sofa door Cisco Brothers, $ 7.165

Dankzij hun stijlvolle marmeren tops passen deze strak gevoerde voetstuktafels zowel hedendaagse als conventionele eetzalen. Ze zijn ook geschikt voor entertainment en bieden veel zitruimte. Ik geloof dat deze tafel in tulpenstijl van Shelter een uitstekende koop is, maar voor een veel meer showstopping look, inspecteer je de Pondicherry-tafel van Avenue Road die ook een luxe carrara marmervoetstuk heeft.

Bron: onderdak (links); Avenue Road

Producten: Product: tulpen eettafel met 36 ”diameter ronde marmeren bovenkant, kosten aangeboden op aanvraag (links); Pondicherry Table van Jasper Morrison, prijs aangeboden op aanvraag

Er is een reden waarom deze kussens zo lang in huizen en showrooms opduiken. Ze zijn een zekere methode om textuur toe te voegen; Ik hou gewoon van hun zachte, vrouwelijke kwaliteit. Deze kosteneffectieve keuze uit Homesense zou er uitstekend uitzien op een bank of bed, terwijl deze donzige kussenkussen van Williams-Sonoma uw bestaande kussens een onmiddellijke upgrade biedt.

Bron: Homesense (links); Williams-Sonoma

Producten: Champagne Mongools kussen, $ 50 (links); Mongoolse lambswool kussensloop in ivoor, $ 129

Een vloerlamp in een statiefstijl is nog een stuk dat perfect past bij een verscheidenheid aan verfraaiingstijlen. Deze high-end vloerlamp van Horne maakt een heerlijk sculpturale statement, maar de gemakkelijke lijnen van Elte Mkt’s vloerlicht trokken ook mijn aandacht.

Bron: Elte MKT (links); Horne

Producten: vloerlicht in zwart, $ 549 (links); Tripod G5 Floor Lamp van Santa & Cole, $ 1.000

Het toevoegen van grafisch patroon onder de voet is een traditionele stijlverplaatsing bij H&H, evenals onze editors en stylisten, vooral als het gebruik van geometrische flatweave tapijten. Beide keuzes met neutraal getinten zouden er uitstekend uitzien in een woonkamer, en zijn ook vreedzaam voldoende om te gebruiken in een slaapkamer. De wol-en-cotton Dhurrie van Crate & Barrel is een betaalbare keuze, terwijl de versie van Madeline Weinrib zeker een geavanceerde verklaring zal afleggen.

Bron: krat en vat (links); Madeline Weinrib

Producten: Ridley Wool Dhurrie Tapijt, vanaf $ 179 (links); Bruin & White Wes katoenen tapijt, $ 525

Omdat ze zo veelzijdig zijn, zijn stoelen in smokingstijl verstandige toevoegingen aan elk type huis. Ze zijn voldoende gestroomlijnd voor hedendaagse ruimtes, maar werken ook in traditionele. Ze hebben een knap op maat gemaakt profiel, maar zijn comfortabel voldoende om in te zinken. Bovendien kunnen ze in paren worden opgezet of alleen worden gebruikt als accentstoelen. Ik geloof dat de kosteneffectieve clubstoel van CB2 een uitstekende keuze is, maar als u wilt uitspatten, inspecteert u Barrymore’s Adv,gebrachte obligatiestoel.

Bron: CB2 (links); Barrymore Furniture

Producten: clubstoel, $ 949; BF-6007 obligatiestoel, kosten op verzoek

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.