Keene RF2IR – IR -distributie via Aerial Cable

Hoewel er IR -distributiesystemen worden aangeboden die CAT5 gebruiken, hebben veel huizen niet de gestructureerde bekabeling die nodig is om ze te gebruiken. Keen Electronics heeft zojuist hun nieuwe retro-fit-vriendelijke RF2IR-systeem geïntroduceerd dat IR-signalen door het huis doorbrengt met behulp van bestaande tv-coaxkabels. Geprijsd op £ 45 Het systeem wordt nu aangeboden.

“Met het Keene RF2IR -product kunnen IR -signalen worden gedistribueerd via de traditionele Aerial Coax -kabel. De IR-ontvanger is exact hetzelfde als die van de typische systemen van het type ‘hemeloog’, hoewel deze niet beperkt is tot satellietontvangers en kan worden gebruikt met bijna alle IR-controleerbare AV-apparatuur. Het maakt het mogelijk dat eenvoudige IR wordt beheren vanuit elk type externe tv die is gekoppeld door luchtkabel aan de bronapparatuur.

Link gewoon de “Eye” -ontvanger in-line om te gebruiken met de tv-antenne op de externe tv en de RF2IR in-line met de antenne bij de bron. IR -signalen die zijn gekozen door de oogontvanger worden doorgegeven langs de luchtkabel, gedecodeerd door de RF2IR en output naar een emitterstand om de bronapparatuur te beheren. De output van de RF2IR kan ook worden ingevoerd in een IR -distributieversterker zoals de IRBKIT of IR -commandant om verschillende producten in een kabinet te beheren. In dit geval kan de RF2IR exact dezelfde stroombron delen, waardoor de vereiste voor verschillende adapters wordt verwijderd. De DC -sockets zijn parallel aangesloten zodat beide kunnen worden gebruikt. ”

Keene RF2IR -systeem

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.