Cottage Motivation Pictures

Omdat ik voor veel van mijn leven ondergedompeld ben in de stijlwereld, heb ik een vrij grote voorraad inspirerende traanbladen uit alle soorten boeken en tijdschriften. Ik bewaar alles dat met me praat of dat ik misschien in mijn eigen huis kan aanbevelen. Ik kies ervoor om ze allemaal los te houden in plaats van georganiseerd in een bindmiddel – het is eenvoudiger om met hen te geweren en verschillende concepten samen te stellen.

Ik heb cottage -foto’s verzameld, omdat we lang voordat we dit residentiële of commerciële onroerend goed kochten in de hoop dat ik er een zou hebben. De meerderheid van hen zijn echt oude gebouwen met tonnen karakter – blootgestelde, geschilderde witte balken aan de binnenkant, niet geïsoleerd, vol met een mengelmoes van antiek en kleurrijke vlooienmarkt.

Maar omdat we nieuw bouwen, heb ik deze foto’s opzij gezet. Ik ontdek dat het nooit werkt als je de oude architectuur probeert te imiteren, plus de site en het lage effect dat we op het land willen hebben, dicteren een veel meer gestroomlijnde, eigentijdse aanpak. Zowel arriz als ik wil nog steeds dat het zowel warm als comfortabel aanvoelt, dus we hebben ervoor gekozen om het interieur in Douglas Fir -gevelbekleding te wikkelen en ik concentreer me op de tranen met geweldige deals van hout, lagen rustieke elementen, Tijdwaren antiek en organische structuren gecombineerd met vintage hedendaagse klassiekers.

De rauwheid van al dit multiplex is een look waar we naartoe gaan, maar misschien niet zo industrieel, samen met de schone hedendaagse lijnen van dit gebied (hieronder).

Ik hou van zowel de mix van donker als licht bos en de organische charme van deze ruimte in professionele fotograaf en stylist Anita Calero’s East Hampton Retreat (te zien in het probleem van Domino van juni/juli 2007). Het is eigentijds hoe dan ook ook warm en gelaagd. Ik ben gek op de houtskooltekening aan de linkerkant die lijkt alsof het is gedaan op een verkreukeld stuk kraftpapier. We zullen geen witte bakstenen muren hebben, maar onze FIR -vloeren lijken hier nogal op.

Nog een huis van Hampton, te zien in het nummer 2008 van O Home. Dit vignet legt de algemene look vast – schoon, eenvoudig, textuur – die huiseigenaar Katleen van Roost heeft bereikt. Het draait allemaal om het bouwen van deze oppervlakken voor innovatief display.

Ik ben een grote fan van de handgemaakte meubels bij BDDW in New York. Het is rustiek hoe gemakkelijk ook – precies waar we voor gaan.

Van het programma sta ik op zoek naar een lange houten eettafel die centraal staat, omdat je de neiging hebt om er veel tijd omheen door te brengen in een huisje. Ik geloof over de Veneto Collection Teak Table van Design binnen handbereik.

Of misschien een beetje veel meer rustieker zoals de Benoit eettafel van Europees meubels Flamant. Hoewel we misschien iets soortgelijks ontwikkelen.

Ik vond dit jaar houtbewerker Michael Greenwood op de Green Living Show in Toronto. Hij handwerkt prachtige meubels in trestle-stijl.

De keuken van Jamie Theakston, getoond in het leven enz. (April 2009), doet me denken aan lange horizontale houten laden voor onze keukenkasten – zonder hardware.

Ik neem een ​​fantastische motivatie van de merchandising, evenals een prachtige website, van mijn gewenste winkel in New York, oker. Ik kan echter niet helpen om elke keer dat ik naartoe ga, iets te kopen, maar wil het huisje vullen met accessoires vanaf daar. Ik geloof erover om me bij hen te registreren voor mijn huwelijksevenement voor dingen zoals deze biologische katoenen deken en met de hand gegooide kom. Evenals ik hou van de handgeweven vintage linnengoed met hun subtiele detaillering.

Ik heb een paar van deze Afrikaanse manden in de stad en ze zullen ideaal zijn voor het opslaan van hoeden en sjaals, of zelfs mijn breien in het huisje.

Houten plankschotels, stapels met de hand gegooid keramische gerechten, evenals geparfeerde, rustieke accessoires-dit zijn de verschillende details die het huisje tot leven zullen brengen.

Voor veel meer over het gebouw en de stijl van het huisje, inspecteer je de blog van Arriz.

Fotocredits: 1. Fotografie door Ted Yarwood, gepubliceerd in House & Home juni 1999 2. Fotografie door Ted Yarwood, gepubliceerd in Home & House Summertime 2000 3. Fotografie door Tom Arban, gepubliceerd in Home & House juli 2009 4. Fotografie door Anita Calero, gepubliceerd in Domino juni/juli 2007 5. Fotografie door Douglas Friedman, gepubliceerd in O thuis zomer 2008 6. BDDW Lake Dresser 7. DWR’s Veneto rechthoekige eettafel 8. Flamant Benoit Table 9. Michael Greenwood 10. Jamie Theakston’s Quirky Terraced Town Home From Living Etc april 2009 Uitgave, Fotografie door Paul Massey 11. Ocher Organic Cotton Throw 12. oker vintage linnen servetten 13. oker Afrikaanse manden 14. okerkleurige ronde cedarplanken 15. oker rechthoek cedar board

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.