LG introduceert dunq innovatie Wijs House -apparaten – Uw wasmachine praat met uw server

Meer verstandige huis goedheid van Koreaanse elektronica -reuzen, LG met de verklaring van vandaag van hun nieuwe verscheidenheid aan “dunq -technologie” -apparatuur. Gekoppeld aan een wijs roostermeter Het systeem routines de wasmachine om op de meest kosteneffectieve tijden te draaien, terwijl het updates voor het pakken, evenals de oven via het web voor extra functies. Diagnostiek op afstand en beheren via een computer of tablet wordt aangeboden, evenals LG’s aankomende Hom-Bot Automated Vacuum Cleaner zal worden uitgerust met een camera om uw huis te screenen en zal zelfs uw huisdieren voeden …

“Seoul, 3 januari 2011 – Voor het eerst overal zal LG Electronics (LG) vandaag zijn volledige verscheidenheid aan wijze apparaten onthullen, mogelijk gemaakt door LG ThinQ ™ -technologie, op de Worldwide CES® 2011. Bestaande uit vijf belangrijke kenmerken – Wise Grid, Wise Diagnose ™, Wise Access, Wise ADAPT en Food Administration – LG ThinQ ™ Innovation biedt een totale verstandige oplossing waarmee consumenten hun huizen op een meer gecentraliseerde en praktische manier kunnen verwerken.

“Voor LG betekent‘ Smart “de ultieme voordelen van empowerment en gemak aan onze consumenten bieden. Met onze ingenieuze ThinQ ™ -technologie zullen consumenten meer empowered zijn bij het uitvoeren van thuistaken dankzij efficiëntere, controleerbare, evenals milieuvriendelijke apparatenopties, ”verklaarde Young-Ha Lee, president en CEO van LG Electronics House Appliance Company. “Dit is geen progressieve ontwikkeling – LG ThinQ ™ innovatie transformeert in wezen precies hoe consumenten voor hun huis zorgen, en maakt het zowel gemakkelijker als slimmer dan ooit tevoren.”

Minder energie, lagere elektriciteitsrekeningen, milieuvriendelijker leven-een middelpunt van LG dunq ™ -technologie, het wijs raster, implementeert een wijze meter om ervoor te zorgen dat apparaten de minimale hoeveelheid energie gebruiken tegen de minste kostbare tarieven. Wanneer het wordt gewijzigd, biedt het Wise Grid consumenten de optie om ‘tijd aanbevelen’ te gebruiken, wat het wassen op de dichtstbijzijnde, meest kosteneffectieve tijd of onmiddellijk doet als er geen dal elektriciteitskeuzes worden aangeboden. Als alternatief kunnen individuen kiezen voor ‘laagste tarief’, die de tijd ontdekken waarin de elektriciteitspercentages het laagst zijn. Consumenten kunnen ook zelf de wastijd kiezen, en wanneer ze het wassen op een piektijd moeten doen, de wasmachine zal de meest energie-efficiënte cyclus suggereren.

Met behulp van het Wise Grid bieden de ovens van LG drie kostenkeuzes – zowel laag, midden als hoog – die rekening houden met zowel de duur van de kookcyclus als de diverse elektriciteitskosten. Evenzo kunnen de koelkasten van LG een uniek algoritme gebruiken om verschillende functies te wijzigen, zoals het beheren van de ontdooiing – om verdere kostenbesparingen te bieden op energiekosten op piektijden. Bovendien tellen LG -koelkasten zelfs net zo goed en screenen de frequentie waarbij huiseigenaren de koelkastdeur openen, waardoor ze de informatie krijgen die ze vereisen om nog meer energie te besparen.

Het LCD -scherm op de wijze apparaten van LG toont dagelijkse, reguliere of maandelijkse rapporten die het algemene niveaus van energieverbruik en bijbehorende kosten van het apparaat schetsen. Elke dag totalen voor elektriciteitsgebruik en daaropvolgende kosten zijn toegankelijk op smartphones en tablet -pc’s. Met deze nieuwe functies kunnen consumenten zowel op tijd als op energiekosten besparen, terwijl ze ook kiezen voor een milieuvriendelijkere levensstijl.

LG Wise Diagnosis ™ maakt dingen eenvoudig en biedt optimale prestaties-de hightech-apparaten van LG zijn uiterst betrouwbaar, maar serviceproblemen ontstaan ​​van tijd tot tijd. Eerder was het enige actieprogramma om contact op te nemen met de klantenservice en de aankomst van een servicetechnicus te wachten om toegang te krijgen en de eenheid te repareren. Nu helpt LG’s Wise Diagnose ™ -functie klantenservice-agenten snel, evenals effectief problemen met mechanische problemen op te lossen via de telefoon, waardoor kostbare, ongemakkelijke servicepel telefoontjes en bezoeken thuis worden beperkt.

Voor kleine problemen-koelkastdeur opengelaten, is ijsmaker veranderd, was de wasmachine off-balance-het apparaat waarschuwt de eigenaar op het schermpaneel of voor toekomstige modellen, via een Wi-Fi-verbinding, op de smartphone of tablet-pc van de consument .

Wanneer consumenten het LG -clientservicecentrum bellen, zal een technicus hen instrueren om op een reeks knoppen op de waseenheid te drukken. Dit activeert een reeks tonen waarmee de technicus het probleem kan bepalen en precies hoe het probleem kan worden verholpen. Consumenten kunnen hun wasmachines ook in huis diagnosticeren via een downloadbare mobiele applicatie op hun smartphone.

LG Wise Diagnosis ™ elimineert een stap in het probleemoplossingsproces, omdat er soms problemen kunnen worden bepaald zonder de vereiste voor een servicetechnicus om het huis voor diagnose te zien, zowel tijd als geld besparen. In die gevallen waarin een dienst nodig is, kan de veldtechnicus zich voorbereiden met de CorreCT -onderdelen, waardoor het reparatiewerkzaamheden in één bezoek kunnen worden opgelost. De combinatie van deze nieuwe functie en de productgaranties van LG-inclusief de ongeëvenaarde 10-jarige garantie op de directe drive-motor-illustreert dat de klantenservice van het bedrijf net zo betrouwbaar is als het huishoudelijke apparaten. Zoals uw huishoudelijke apparaten beveiligt – LG WISE WINKEL TOEGANG TOEGEVENS OM HET HOUDE -KOMERS MAKEN OM TE SCHERMEN EN HUISVOERDRAAG OP REMENDER VAN BUITENLAND VAN HUIS HOUD. Met behulp van een smartphone of tablet -pc kunnen individuen hun wascyclus van het kantoor aan, of hun koelkasttemperatuur instellen terwijl ze in de sportschool zijn. Waarschuwingsberichten worden verzonden naar de smartphone of tablet -pc van de gebruiker voor producten zoals het einde van een wascyclus of een potentiële productprobleem.

Meer indrukwekkend, zullen consumenten binnenkort hun hom-bot robotachtige stofzuiger kunnen bestellen om hun huis te netjes terwijl ze uit zijn, of de kijkfunctie van het vacuüm gebruiken om de wacht te houden wanneer ze niet thuis zijn. Via een smartphone of tablet-pc hebben consumenten zelfs de keuze om hom-bot hun huisdier te laten voeden terwijl ze weg zijn. LG is van plan om in de nabije toekomst nog meer praktische keuzes te bieden met verstandige winst toegang.

Smart ADAPT voor upgraden en aanpassen aan persoonlijke voorkeur-LG WISE ADAPT stelt consumenten in staat om de nieuwste services en innovatie-upgrades voor hun apparaten te downloaden via een Wi-Fi-verbinding. Met deze innovatie kunnen consumenten toegang krijgen tot bijgewerkte voorgeprogrammeerde recepten naast geavanceerde cycli voor hun wasmachines. Een moeder met een pasgeboren kind kan kiezen voor speciale delicate wascycli voor de babykleding, terwijl individuen die in bijzonder inspannende werk zijn opgenomen, misschien een duurzamere wascyclus aan hun wasunit toevoegen. Met Wise ADAPT kunnen consumenten de extreem nieuwste LG -technologieën ervaren zonder te upgraden naar nieuwe producten.

LG Food Administration schermen uw koelkast en plaatst u in het beheer – LG’s oplossing voor voedselbeheer helpt consumenten de inhoud van hun koelkast effectiever afhandelen. Door te slepen en voedselpictogrammen op het LCD -scherm van de koelkast te laten vallen of door de spraakherkenningsfunctie te gebruiken, kunnen individuen snel bepalen wat er in de koelkast zit, naast waar specifieke producten worden gevonden en wanneer ze aflopen. Deze info is ook toegankelijk via smartphones of tablet -pc’s, waardoor consumenten dit kunnen aanbevelen tijdens het winkelen.

Met al deze ingenieuze functies en wijze opties, helpt LG ThinQ ™ innovatie consumenten online meer gemachtigde levens en geniet van een nieuw niveau van gemak en interactiviteit. ”

www.lg.com: LG Wise TV

Meer willen? – Om ervoor te zorgen dat u vanaf nu geen enkele geautomatiseerde huispublicatie mist, kunt u ze rechtstreeks via e -mail laten verstrekken naar uw inbox. Je moet bij ons voldoen op Twitter, zoals wij op Facebook, of je aanmelden voor onze RSS -feed.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.