Plex wordt gelanceerd op Android-Portable Media Center voor de Google OS Gadgets

Automated Home’s geliefde mediacenter, Plex heeft vandaag een versie onthuld voor gebruiker van het Android-besturingssysteem. De app van $ 4,99 is nu beschikbaar en brengt veel van de functies van de iOS -versie tot een groot aantal nieuwe telefoons en tablets. Lees verder voor alle details …

“San Francisco, CA-16 februari 2011-Plex (www.plexapp.com), een toonaangevend mediacenter van drie schermen (pc, tv en mobiel), onthulde vandaag de beschikbaarheid van Plex voor Android Mobile Devices. Plex is het Alleen echt uitgebreide media -oplossing die persoonlijke, commerciële en online inhoud omvat, ontworpen om de manier waarop mensen media ervaren te vereenvoudigen en te verbeteren op verschillende gekoppelde apparaten. Plex’s Android -toepassing stelt individuen in staat om al hun Plex Media Server -inhoud op hun Android -apparaat te consumeren, Het verstrekken van veel van de functies die al beschikbaar zijn via de populaire iOS -applicatie van Plex.

Met het downloadbare mediacenter van Plex laat individuen al hun persoonlijke en lokale media bekijken en organiseren – films, tv -programma’s, video’s, muziek, foto’s en meer. Bovendien is een rijke verscheidenheid aan streaming -inhoud verkrijgbaar bij online bronnen over de hele wereld, zoals Netflix, Revision3, YouTube, CNN, PBS en meer dan 200 andere op één plek, met behulp van een conventionele interface. Android-individuen kunnen nu op een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve manier media uit meerdere bronnen zoeken en consumeren, zodat zelfs beginnende individuen gemakkelijk toegang hebben tot hun favoriete inhoud.

“Huidige mediacentertechnologieën zijn meestal gericht op een enkel apparaat voor het beheren en consumeren van inhoud. Plex staat en moedigt individuen toe om hun media op een uniforme manier toegang te krijgen tot een reeks gadgets en meerdere vormfactoren. We zijn begonnen met plex om een ​​behoefte te vervullen-toegang tot digitale media plezier en eenvoudig maken, ”zei Cayce Ullman, CEO en mede-oprichter, Plex. “Het vrijgeven van de Android -app is een belangrijke stap om de beschikbaarheid van het plex -platform te verbreden voor individuen wereldwijd via hun bestaande apparaten.”

Met behulp van het open framework van Plex hebben ontwerpers van derden en inhoud van inhoud de mogelijkheid om plexkanalen te ontwikkelen, die beschikbaar kunnen zijn om personen op alle apparaten te plexen. Momenteel zijn er meer dan 200 kanalen beschikbaar via de service van Plex, waaronder iTunes, Netflix, CNN, Revision3, YouTube en vele anderen.

De Android -applicatie is beschikbaar voor $ 4,99. Individuen moeten het Mac Media Center of de servertoepassing voor Windows (beide gratis) downloaden om inhoud te leveren aan de mobiele applicaties. Het bedrijf biedt ook een volledig uitgelichte mobiele applicatie voor Apple iOS -particulieren en zal in 2011 worden ingebed in LG SMARTTV ™ ingeschakelde HDTVS, begin 2011 beschikbaar in winkels. Bekijk voor meer informatie www.plexapp.com. ”

Our Plex 9 Review: Our Plex iOS App Video Walk door: www.plexapp.com

Meer willen? – Je moet ons volgen op Twitter, zoals wij op Facebook, of je aanmelden voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail, rechtstreeks rechtstreeks naar uw inbox krijgen.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.