#19: Waarom we onze hele keukenvernieuwing

Bazinga niet hebben gedaan. Het is de shownotities voor aflevering #19 van Young House Love heeft een podcast. In de aflevering van deze week hebben we het over wanneer het het beste is om zelf iets te doen en wanneer het beter is om het uit te huren. We hebben die vraag veel geconfronteerd tijdens onze grote keukenrenovatie, en vandaag gaan we over hoe we de oproep hebben gedaan, inclusief methoden om tijd en geld te besparen. We breken ook onze vijf favoriete routines uit die huishoudelijke rommel onder controle houden (bonus: ze zijn allemaal vrij eenvoudig!). Bovendien delen we enkele onconventionele manieren waarop we originele illustraties hebben ontdekt en we leren hoe we behoorlijk vreemde dingen kunnen doen … zoals het veranderen van een slaapkamer in een vampierhol. Yup, je leest dat goed.

Je kunt deze aflevering downloaden van iTunes, Google Play, Stitcher en Tunein Radio – of hieronder luisteren! Gebruik vervolgens deze pagina om links, notities of foto’s te bekijken waarnaar we hebben verwezen.

Wat is er nieuw
Onze favoriete video’s

Je kunt hier veel meer lezen over onze keukenrestauratie (dus veel woorden! Dus veel foto’s! En nog veel meer komen deze week!)

En hier zijn enkele foto’s van het nieuwe stillevenschilderij van de Paymaster die we van Vita op Instagram (hierboven) hebben gekocht en het roze schilderij van het skihuis waar we verbleven (hieronder).

Wat niet

Hier zijn de WikiHow -artikelen:

Hoe u van uw kamer een vampierhol maakt

Hoe u uw huis instelt als uw grootmoeder u aan het bekijken is

Hoe u vellen in een bezet bed kunt veranderen

Hoe het enthousiasme te dempen van een buurman die een nieuw hek wil toevoegen

En hier is een round-up van CollegeHumor.com met veel meer vreemde Wikihow-artikelen.

Neem vijf

Hier is die Oooold -post waarnaar ik verwees toen ik besloot om het bed elke dag te maken (nog steeds sterk te gaan – en Burger is er nog steeds elke dag in graven alleen voor trappen).

We hebben door de jaren heen verschillende andere artikelen geschreven over het schoonhouden van het huis schoon/georganiseerd/netjes, zoals:

Hoe we met minder leven en geld besparen terwijl we het doen

Hoe we ons kind rommel organiseren

Gewoonlijk onze kast stroomlijnen

Hoe we ons huis sneller schoonmaken

30+ schoonmaakproducten die u zelf kunt maken

En over kleding in de mand gesproken, hier is degene die we in onze kast hebben. Sherry houdt ook van deze.

Last but not least, hier zijn enkele van die Tetris-achtige trapmanden waarop we hebben gewezen (er is deze, deze en deze).

We zijn aan het graven

Hier is een (van de vele) gouden frames van Target waar Sherry luid naar adem snakte (en vervolgens te krijgen – ik denk dat we nu vijf hebben). We hebben er twee in de grote 12 x 20 ″ maat en Sherry pakte een paar van deze kleinere samen met deze desktop ook.

Dit is de gereedschapzak die ik heb, maar deze en deze zien er ook best goed uit.

PSST- Proberen iets te vinden dat we in een aflevering uit het verleden hebben gegraven, maar weet je niet meer welke shownotities moeten klikken? Nou, hier is een masterlijst van alles wat we hebben uitgegraven uit alle eerdere afleveringen.

Ga naar westelm.com/yhl om veel meer te leren over hun ontwerp tot impactprogramma en voer YHL15 in bij het afrekenen om 15% korting op uw volgende aankoop te krijgen.

*Dit bericht bestaat uit gelieerde links*

Meer artikelen van Young House Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.