Achtertuin Ice Skating Rink

Situeer de ijsbaan in een deel van de tuin die relatief vlak is. Sterke banken en stoelen zijn must-haves voor het opraaien van schaatsen of het nemen van een adempauze.

Materialen en gereedschap

10 2 “x 10” boards, gesneden tot 8 ’lang

10 1 “x 3” borden, gesneden tot 8 ’lang

Een rol van 10 ‘x 100’ dampbarrière

1 tube teerbladen (voor gebruik van dakbedekking, geen opritten)

3-1/2 ”dekschroeven

1-1/2 ”dekschroeven

Stap 1

Een plastic voering geeft een platte ijsbaan, helpt het gazon te beveiligen en behoudt water tijdens dooi. Maak een voering met behulp van dampbarrière (beschikbaar in 10 x 100 ’rollen bij hardware -winkels) door twee stukken van 10 x 27’ te snijden. Leg een kraal van teerbekering langs de lengte van één stuk ongeveer 3 ”vanaf de rand. Overlap het andere stuk op de afdeling en druk stukken samen zodat de dimensie ongeveer 20 ‘x 27’ is.

Stap 2

Monteer voor de rand de 2 “x 10” -planken om een ​​rechthoek van 16 ’x 24’ te vormen. Zet de planken op hun randen en schroef ze bij elkaar (schroeven maken het gemakkelijk om de structuur in de lente te ontmantelen).

Stap 3

Lijn de voering op de rand uit met overtollig hangend aan de zijkanten. Duw de voering naar beneden in de hoeken zodat het plat op de grond ligt, maar maak je geen zorgen over rimpels, het heeft geen invloed op het ijsoppervlak. Schroef 1 “x 3” borden bovenop de rand en sandwich de voering eronder. De bovenborden moeten horizontaal aan hun zijkanten worden geplaatst. Trimt overtollige voering.

Stap 4

Vul de ijsbaan als er weinig wind is-het creëert rimpelingen-en het is minstens -18 graden C. vul de rand met behulp van een slang tot er 5-7 cm slushy ijs is (het duurt ongeveer 30-40 minuten). Zodra de basis is bevroren, stroomt u de ijsbaan na elke skate door te spuiten op dunne lagen water.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.