14 Nieuwe EU House Z-Wave-producten binnenkort

We hebben dit persbericht op Nieuw, binnenkort uitgebracht, EU Z-Wave-modules, waaronder deze cool uitziende afstandsbediening. Het VK roept de afgelopen 18 maanden of zo veel meer Z-golfproducten uit. Laten we hopen dat dit het begin is dat ze nu verschijnen.

“Kopenhagen, 11. juni 2007-In het programma van de Z-Wave Alliance UnplugFest-toonaangevende producenten evalueerden 14 nieuwe huisbeheer producten die binnenkort op de Europese markt worden geïntroduceerd tegen bestaande producten met Z-Wave Enabled. Deze nieuwe producten verbreden de bestaande Z-Wave-portfolio van House beheren gadgets naar meer dan 150 producten wereldwijd. Dit evenement benadrukt nog meer het leiderschap van Z-Wave als de basis voor Wireless House Managing en de brede acceptatie in de industrie.

In het programma van de UnplugFest evalueerden een Lots -producenten de interoperabiliteit van 14 nieuwe huisbeheerproducten die binnenkort op de EU -markt worden vrijgegeven. Deze omvatten marktleiders zoals Danfoss, naast middelgrote bedrijven zoals Bulogics, Innovus, Aspalis, vertellen het zowel op internet als op anderen. Interoperabiliteitstests stonden in het midden van de UnplugFest, waar verschillende producten of toepassingen van verschillende producenten diepgaand werden geëvalueerd met eerdere en huidige Z-Wave Innovation-versies. Alliantie-leden brachten over dat er geen problemen werden waargenomen die de hoge mate van volwassenheid onderstrepen, evenals de uitgebreide compatibiliteit van de nieuwe producten met eerdere producten of eerdere versies van de Z-Wave-technologie.

Uitgebreide interoperabiliteit tussen verschillende leveranciers, toepassingen en versies van het draadloze Z-Wave-platform is een vraag naar productaccreditatie en van primaire betekenis voor open basisbeheer van huisbeheer op de Europese markt. “De alliantie stimuleert de coördinatie en het partnerschap tussen marktproducenten die zorgen voor voortdurende technologische ontwikkeling en praktische interoperabiliteit. Dit zorgt voor consumenten homogene installatiemethoden, configuratie, evenals gebruik van Z-Wave-gebaseerde oplossingen “. Het recente Unplug Fest-evenement, onze derde in Europa, naast het steeds groter wordende aantal alliantie-leden en producten is een bewijs van de volwassenheid en wereldbrede acceptatie van de Z-Wave Basic voor draadloze huisautomatisering, staten markeren Walters, vice-president van de Z-Wave Alliance. ”

www.z-wave.com: www.ZwaveAlliance.org: www.zen-sys.com [nu sigmadesigns.com]

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.