Pantone kondigt twee 2016 Colors of the Year

aan voor de allereerste keer ooit, Color Authority Pantone heeft de prestigieuze titel van kleur van het jaar gegeven aan twee verschillende tinten: verhoogde kwarts (Pantone 13-1520) evenals Serenity (Pantone 15-3919).

Op het eerste gezicht nemen de twee tinten naast elkaar contact met ons op met babyproducten en de kinderdagverblijven van pasgeborenen, maar wanneer afzonderlijk wordt gebruikt, zijn de pastel-tinten minder sacharine. Pink heeft de laatste tijd een vernieuwing in stijl gezien, niet langer gereserveerd voor bitmeisjeskamers. “Rose Quartz is niet baby roze. Het heeft niet dat wimpy gevoel, ”vertelde Leatrice Eiseman, uitvoerend directeur van Pantone’s Color Institute, aan de Wall Street Journal.

Wat betreft sereniteit? Niet iedereen ziet graag de wereld met een roze bril-de Periwinkle-toon biedt een veel meer mannelijke handvat de pasteltrend. “De heersende combinatie van verhoogde kwarts en sereniteitsproblemen standaardpercepties van kleurvereniging”, kondigt Pantone aan. Pantone gelooft dat ze samen evenwicht produceren en een kalmerende combinatie bieden die fungeert als een tegengif voor hedendaagse dagstress.

Wat geloof je van Pantone’s 2016 Colors of the Year? Laten we het in de reacties hieronder begrijpen.

Klik hier voor concepten over hoe u precies kunt verfraaien met verhoogde kwarts.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.