Vesternet Vera Z-Wave 40% kortingsaanbieding voor geautomatiseerde Home Readers

Een van de dingen die we veel horen bij Automated Home is dat mensen graag een kans zouden vinden om een ​​Z-Wave Home Automation-systeem te kopen als het maar was een beetje minder duur.

Wel goed nieuws, de jongens van Vesternet hebben ons net twee nieuwe deals uitsluitend gegeven voor geautomatiseerde thuislezers. Beide Vesternets Z-Wave-pakketten omvatten de Vera-controller-de krachtige doos die het midden is van een volledig geautomatiseerd Z-Wave Home Automation-systeem. Beide aanbiedingen zijn pas beschikbaar tot het einde van deze maand (november 2010), dus als je ooit hebt overwogen om een ​​Z-Wave-systeem te starten, is dit de mogelijkheid waarop je hebt gewacht. Lees verder voor de links en de voucher -codes die u nodig hebt voor maximaal 40% korting …

Vesternet, de specialist Wireless Home Automation Shop, werkt samen met geautomatiseerd huis om 2 enorme kerstkortingen op hun nieuwe Vera-pakketten te bieden-een eenvoudige en kosteneffectieve manier om uw Z-Wave-oplossing te starten.

De grootste investering in een Z-golf is een goede netwerkgateway, en dus voor een beperkte periode tot eind november, verlaagt Vesternet de prijs met 40% van de beste die vandaag beschikbaar is-Vera. Hoewel beide pakketten volledig uitbreidbaar zijn met andere Z-golfcomponenten, kunt u kiezen uit een energie- of beveiligingsgerichte kit:

ENERGIE

De Vera Energy Kit bestaat uit: 1 x Vera Internet Gateway en 2 X HomePro aan/uit Sockets

Retailprijs: £ 321,88

Aanbiedingsprijs: £ 209,22 met gratis levering

35% korting!

Voer de vouchercode in bij het afrekenen: ‘AutomateNergy35’

VEILIGHEID

De Vera Security Kit bestaat uit: 1 x Vera Internet Gateway, 2 x Express Triple Sensors en 2 X Everspring Door Sensors

Retailprijs: £ 502,28

Aanbiedingsprijs: £ 301,67 met gratis levering

40% korting!

Voer de vouchercode in bij het afrekenen: ‘AutomatedSecurity40’

Dit zijn eenmalige kerstpromotionele besparingen en na november zullen de prijzen weer normaal zijn. Z-wave toegangspakketten zijn nog nooit zo goedkoop geprijsd, dus voor iedereen die overweegt te investeren in Z-Wave en Vera, is het nu de tijd om je kit te pakken.
Beperkte aandelen, dus bestel snel om teleurstelling te voorkomen.

Lees onze andere Z-Wave-artikelen

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.