Marmitek X10 Easy Icon 10rf Remote

Marmitek heeft zojuist hun nieuwste afstandsbediening uitgebracht en zoals de naam al doet vermoeden, zal de X10 Easy Icon 10rf een beroep doen op Home Automators met X10 Setups.

“Vandaag introduceren we een nieuwe universele afstandsbediening, maar niet alleen een gemeenschappelijke! De Easy Icon10 RFTM heeft een RF-transmitter en kan daarom worden gecombineerd met Marmitek Infrared-Extension-producten, zoals de controle overal. Functies-Kies kanalen met behulp van herkenbare netwerklogo’s, personaliseer de afstandsbediening voor elke persoon in het huishouden, gebruiksvriendelijke wizard maakt programmeren zeer eenvoudig.

Het is ook optimaal voor het bedienen van uw Marmitek X-10-systeem. Het is natuurlijk compatibel met ActiveHome en ActiveHomepro! Deze X-10-controller is uniek omdat alle huiscodes tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. De meest gebruiksvriendelijke afstandsbediening ooit. De enige die je ooit nodig hebt.

Kies een kanaal met behulp van de bekende, netwerklogo’s. U hoeft niet langer te onthouden op welke kanalen uw favoriete netwerken zijn.

Personaliseer de afstandsbediening voor elk lid van het gezin – vaste favoriete kanalen voor u, uw partner, kinderen en zelfs (grootse) ouders en de oppas (maximaal 10 gebruikers).

Gegarandeerd om te werken met al uw huidige en andere A/V-apparatuur die u in de toekomst koopt (uiterst uitgebreide pre-programmering met leerfaciliteit).

Naast 10 A/V-apparaten (tv, decoder, dvd, set-top box etc.), kunt u ook de Marmitek X-10-modules bedienen die worden gebruikt voor het bedienen van verlichting en elektrische apparaten.

Met handige home theater macro-functie: met 1 druk op een knop kunt u al uw apparatuur en X-10-verlichting schakelen naar de juiste instelling.

Voorgestelde verkoopprijs (incl. BTW) € 79,95

www.marmitek.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.