Bezoek Diane Keaton’s liefdevol gerestaureerde L.A. Home

met zijn warme, gastvrije en enigszins eigenzinnige stijl, het zou geen verrassing moeten zijn dat dit huis in de Stille Oceaan was versierd door de gevierde actrice en design-lover Diane Keaton. Gedurende de zes slaapkamers, 7.800 vierkante voet huis, eclectisch antiek en grafische kunstwerken geven de traditionele architectuur een luchtig gevoel, terwijl een neutraal kleurenpalet het uiterlijk leefbaar houdt. Blader door deze galerij om te zien waarom we klaar zijn om naar dit high-end, maar volledig charmante Californische huis te verhuizen.

Dit huis is ingesteld op een uitgestrekte kavel van 10,144 vierkante voet en maakt een opvallende eerste indruk met een knappe gevel en gedurfde oversized cijfers.

Fotograaf: Headshot: Wikimedia Commons

De ingang geeft bezoekers een voorproefje van het komende interieur, met zijn mix van klassieke details en interessante geborgen stukken.

Een grafische muurschildering zet een uitnodigende toon in het foyer-lozige eetgedeelte, terwijl verweerde metalen hangers een industriële rand toevoegen.

In de woonkamer voorkomen lagen gezellig textiel dat de ruimte met hoge contrast er niet opziend ziet.

De open keuken van het huis ziet er uit een Nancy Meyers-film geplukt met zijn frisse witte palet, charmante accenten en mooie tuing uitzicht.

Gewoon de trap zijn drie ruime slaapkamers. Met zijn casual decor en praktische bureau zou deze een geweldige tienerskamer zijn.

Statementszakken en een roze bad geven het ensuite bad van de kamer een passend jonge, ongeschikt uiterlijk.

De hoofdslaapkamer heeft een meer verfijnde sfeer, maar voelt niet benauwd aan dankzij een grillige weergave van vintage vondsten.

Een zwart -wit palet geeft de aangesloten badkamer een frisse, schone esthetiek.

Op het lagere niveau van het huis is een ruime studio de perfecte plek om te werken aan ambachtelijke of doe -het -zelfprojecten.

Een thuiskantoor, screeningruimte en wijnkelder zijn ook op het lagere niveau gehuisvest.

Binnen terug kan een groot zwembad huiseigenaren en hun gasten volledig profiteren van het Balmy California -klimaat.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.