Winkelen in Californië

Ik ben deze week op vakantie in Los Angeles. Dit is mijn vijfde bezoek aan Californië, dus ik wacht niet in de rij om lid te zijn van een live studiopubliek voor de prijs is ideaal (dat was mijn eerste reis acht jaar geleden) of naar Disneyland. Ik hang gewoon rond met vrienden, winkelen en eet dingen die we niet in Canada kunnen krijgen (voornamelijk Pinkberry Frozen Yoghurt).

Ik ben drie keer in de winkel van mijn vrienden in Blake en Laura in Santa Monica geweest, gezien die zaterdag en wanneer ik terugkom, ziet het er anders uit. Het wordt Hoot & Heart Horticulture genoemd. Bloemen, tuinontwerp, evenementen, meubels, thuisobjecten en accessoires – ze doen het allemaal.

Tegenwoordig hebben ze een grote aankoop van aardewerk in verschillende glazuren en vormen uitgepakt. Je kunt zien dat ze er op zichzelf geweldig uitzien, zoals weergegeven op de lange tafel in het midden van de winkel, maar ze zien er nog beter gevuld uit met hun ongelooflijke verse bloemen of vetplanten.

Mijn geliefde items zijn de vintage tinnen, de barnsteenglasflessen en op maat gemaakte metalen lantaarns-sommige zijn bedraad voor een gloeilamp, anderen kunnen met kaarsen worden gebruikt.

Hun online winkel moet volgende week actief zijn en ze zullen naar Canada worden verzonden!

Fotocredits: Cameron MacNeil

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.