Het versieren van kleine gebieden

heeft een enorm effect in compacte wijken met onze 10 ideeën met meubels, spiegels, opslag, vloeren en meer.

1. Produceer dubbele spaties

Maak ruimtes multifunctioneel door gebieden af ​​te bakenen met het gebruik van zitplaatsen, tafels, tapijten en kunstwerken. Het produceren van unieke zones om te ontspannen, werken, entertainment of eten in een ruimte, biedt het een uitgebreid gevoel, hoewel het uit veel meer meubels kan bestaan.

2. Zet een dressoir buiten de slaapkamer

Kies een slank dressoir of bureau als een stuk van de gang. Het levert een tafelbladoppervlak voor een lamp en een paar decoratieve accessoires, terwijl laden geweldige aanbiedingen van extra opslag bieden.

3. Houd het werk verborgen

Creëer een werkstation met een klein bureau in secretarisstijl dat net zoveel kan worden gesloten als rommel wanneer ze niet in gebruik zijn.

4. Selecteer langbenige meubels

Maak een compacte leefruimte veel meer open en luchtig door een bank en een salontafel met zichtbare benen te selecteren.

5. Toevoegen opslag hoog op

Maximaliseer de verticale oppervlakte door keukenkasten zoveel te installeren als het plafond. U krijgt opslagruimte terwijl u de illusie van hoogte produceert. Het toevoegen van een plank rond de bovenkant van andere ruimtes kan ook helpen, zegt Ty Pennington. Ontvang veel meer kleine projectideeën van TY.

6. Bevestigingstafels ontruimen

Kies voor muur gemonteerde lampen als een complementaire waardevolle tafel van het nachtkastje voor een boek, waterkaraf en wekker.

7. Bewaar met stijl

Voeg een op maat gemaakte look toe aan enorme box-boekenplanken door gieten aan de bovenkant toe te voegen en te kabbelen en zichtbare naden te schilderen.

8. Houd de vloer consistent

Het gebruik van exacte dezelfde vloer en het vloerkleedstijl in een klein gebied zal helpen een gevoel van stroming te produceren.

9. Verbreed met spiegels

Gebruik grote spiegels, muur gemonteerd of leunden tegen een muur, om de illusie van een grotere kamer te produceren.

10. Gebruik converteerbare meubels

Een kubusopslag Ottoman doet dubbele dienst terwijl zitplaatsen of een salontafel, een muur gemonteerde eettafel bevrijdt de vloeroppervlak wanneer niet in gebruik is, evenals een pull-down Murphy-bed kunnen overdag worden verborgen.

Vind veel meer concepten in spall gebiedsstijl in onze gids.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.