Hoe Plex Media Player in te stellen – Video Tutorial

UK House Automator Werete Podcaster, Don McAllister, is populair voor zijn hoogwaardige video -tutorials voor de Mac. Deze week komt hij terug naar zijn wortels die een echt wijze huisaanvraag bestrijken, evenals een geautomatiseerd huis zeer geliefd-plex.

Net als wij wordt Don “weggeblazen” door de OpenSource Media Player / Library Manager, evenals de show is een fantastische bron voor elke individuele instelling van plex voor het eerst naast het tonen van een paar van de veel meer geavanceerde functies Als u al een Plex -gebruiker bent. Links naar de 46 minuten durende gratis HD -video hieronder.

“Deze week kon ik niet wachten om je Plex te laten zien, een sensationele mediacentoepapplicatie voor Macs op basis van Intel met OSX Leopard. Dit voldoet aan op de recente aflevering van Mac Tiny Media Center, waar ik begon met het gebruik van de onlangs geüpgraded Mac Tiny als een volledig opgeblazen mediacentrum. Plex is gebaseerd op de originele code voor de XBMC (Xbox Media Center), is echter tot een afzonderlijke vooruitgang gevormd, met name voor op Intel gebaseerde Macs met OSX Leopard.

Nu de Mac Tiny het afspelen met een volledige high -betekenis ondersteunt, kunt u uw films en tv -programma’s met een prachtige interface met hoge resolutie verwerken. Met enkele geavanceerde “schrapen” -technologie integreert Plex moeiteloos met een greep op webgebaseerde services om zowel rijke tekstuele als grafische metadata automatisch aan uw media toe te voegen met volledige ondersteuning voor dvd -illustraties, beoordelingen en zelfs fan -artwork. Met een veelheid aan selecteerbare weergaven is het doorbladeren van uw mediacollectie nog nooit zo leuk geweest. Met de introductie van de PL

EX Media Server, Plex integreert nu met uw regionale iTunes en iPhoto -bibliotheken, waardoor u toegang krijgt tot uw muziek en foto’s zonder enige vorm van extra configuratie, het werkt gewoon.

Afronderen, evenals al uitstekende functionaliteitssuite, heeft Plex ook een plug -insontwerp waarmee derde viering -ontwikkelaars plug -ins of applicaties kunnen produceren om toegang te krijgen tot externe webgebaseerde video en beeldservices rechtstreeks vanuit Plex. Aangeboden en vanuit Plex zelf worden aangeboden, kunt u binnen enkele minuten direct toegang krijgen tot diensten als Hulu, BBC iPlayer, 4od, Ted Talks, de dagelijkse show en veel andere streaming videoservices (geografische beperkingen kunnen van toepassing zijn Voor sommige diensten). De volledige showomslagen:

Mediabestanden delen op een netwerk

Plex installeren en configureren

Kalibratie uw tv voor overscan

Audio -opstelling

Films toevoegen en genieten

Het toevoegen en genieten van tv -shows

Muziek en foto’s

iTunes & Iphoto -integratie

Applicaties selecteren en installeren ”

Screencastsonline.com Plex Tutorial: Plexapp.com: onze Plex / Mac Tiny Setup -video

Top 10 Tech Podcasts: ons interview met Elan van Plex

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.