RTIS NIEUWE T3-V+ Universal Controller

met Philips die de Pronto-lijn doden Vele CI’s en Home Automation-enthousiastelingen zijn op zoek naar een nieuwe functie rijke lijn van universele afstandsbedieningen. We horen goede dingen over het RTI-bereik van de installateurs die we respecteren en het meest recente model, de 3e Gen T3-V+ ziet eruit als een perzik.

“Het hoogtepunt van elegantie vertegenwoordigen de T3-V+ een ongelooflijk krachtige controller gewikkeld in een gemakkelijk te gebruiken, eigentijds ontwerp. De derde generatie van de bekroonde T3-systeemcontroller, de T3-V+ wordt verbeterd met een state-of-the-art dual RF-platform, verbeterde WIFI®-prestaties en bijgewerkte harde knopconfiguratie. Ervaar de opvallende kleur van de 3,5-inch volledige VGA-touchscreen, en biedt een volledig aanpasbare gebruikersinterface voor intuïtieve opdracht over het hele elektronicasysteem. Draadloze Ethernet en een ingebouwde webbrowser hebben de gebruiker toegang tot webpagina’s en IP-adresseerbare apparaten zoals veiligheids- en beveiligingscamera’s. Zoals nooit tevoren, plaatst de T3-V+ krachtige, trendy controle in de palm van je hand.

Beschrijving-De T3-V+ is een krachtpatsercontroller gewikkeld in een stijlvol, ergonomisch ontwerp dat de rol van de afstandsbediening opnieuw definieert. Voortbouwend op het originele bekroonde T3-concept, bieden bijgewerkte functies zoals Revolutionaire Dual RF-transmissie plus draadloze Ethernet de gebruiker met fantastische besturingsopties. Ontwikkeld om de meest discriminerende gebruiker te bevredigen, verrukt de T3-V+ het oog met aangepaste afbeeldingen en webpagina’s die tot leven komen in zinderende kleur en duidelijkheid met een volledige VGA-resolutie, hoog contrast LCD-display. Zelfs met dit alles is “gemakkelijk te gebruiken” nog steeds het doel, en een assortiment van harde knoppen biedt tactiel gevoel en controle over typisch gebruikte functies, waaronder een drieweg rocker-schakelaar voor scrollingslijstnavigatie.

De besturingsmogelijkheden uitbreiden naar nieuwe hoogten, de T3-V+ maakt gebruik van een geavanceerd dubbel RF-platform, dat installatieflexibiliteit en betrouwbaarheid verzekert. Bij gebruik met compatibele RTI-besturingsapparaten kan de T3-V+ zowel 433 MHz RF gebruiken voor eenrichtingsregeling en 2,4 GHz Zigbee® voor bidirectionele communicatie van elektronica zoals muziekservers, verlichting en zelfs webgebaseerde RSS-feeds voor handig weer Updates, enz. Andere essentiële functies zijn de geïntegreerde 802.11b/g draadloze Ethernet en een ingebouwde webbrowser, geven de gebruiker toegang tot webpagina’s en IP-video van veiligheids- en beveiligingscamera’s, enz. Langere perioden van tijd dankzij de oplaadbare batterij van de grote capaciteit die de T3-V+heeft geleverd.
*Integratie Designer -software alleen beschikbaar voor geautoriseerde RTI -dealers.

Belangrijke functies

Dubbele RF -transmissiecapaciteit gebruikt 433 MHz en 2,4 GHz (met behulp van ZigBee® -technologie).

Geïntegreerde 802.11b/g draadloze ethernet met verbeterde prestaties.

Tweezijdige feedback van compatibele apparaten met behulp van 2,4 GHz (ZigBee®) en RTI-besturingsaccessoires.

Blazing snel 533MHz CPU.

Volledige VGA -resolutie (480 × 640) Kleur TFT LCD om aangepaste knoppen, tekst, afbeeldingen en animaties weer te geven.

Geïntegreerd touchscreen met hoge resolutie.

Tilt Switch kan onmiddellijk de achtergrondverlichting inschakelen wanneer het wordt opgehaald.

Vierentwintig programmeerbare harde knoppen, waaronder vijf knoppen met vervangbare keycaps die kunnen worden aangepast gegraveerd.

Drie-weg rocker-schakelaar voor scrollingslijst navigatie.

Ergonomisch ontwerp maakt moeiteloze, éénhandige operatie mogelijk.

Tilt Switch kan onmiddellijk de achtergrondverlichting inschakelen wanneer het wordt opgehaald.

Extreem helder, verlichte display en toetsenbord.

Verzendt IR en RF (of beide – op een enkele knop Druk op!).

Systeem omvat een lithium-ionbatterij en dockingstation.

Volledig aanpasbaar en programmeerbaar.

Extreem brede IR -verzendfrequentiebereik.

Optionele ‘spanning’ en ‘video’ detectiemodules om de stroomstatus van apparatuur te controleren bij gebruik met RTI -processors.

In staat tot tweeweg RS-232-besturingselement bij gebruik met bepaalde RTI-processors.

Niet-vluchtig flashgeheugen slaat uw systeemconfiguratie op, zelfs wanneer

macht is niet aanwezig.

Upgradable firmware van het veld.

Snelle USB 2.0 -programmering.

www.rticorp.com: het gemaskerde installatieprogramma bij de dood van Pronto

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.