Video: $ 55 miljoen Mansion House Automation Configuration

“De allereerste aflevering van de BGR-show kijkt grondig naar de geavanceerde innovatie die wordt gebruikt om een ​​landgoed van $ 55 miljoen in New Jersey te automatiseren.

Meer dan 2.000 lichten, 48 tv’s, 50 mijl aan bedrading, 35 veiligheidscamera’s en talloze sprekers integreren om een ​​complex netwerk te produceren dat onhandelbaar zou zijn, zo niet voor een buitengewoon systeem waarmee de eigenaar alles kan beheren, van een enkel touchscreen, computer, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet of smartphone.

Bijna elk elektrisch element in zowel rond het landhuis-inclusief een waterval die een buitenzwembad binnenloopt, evenals de verlichting rond een indoor basketbalveld met twee verdiepingen-is gemakkelijk toegankelijk en van overal ter wereld. Van programma dat niet iedereen toegang heeft tot een systeem dat deze uitgestrekt is, dus we kijken ook naar precies hoe je kunt automatiseren en je eigen huis kunt beheren vanaf slechts een paar honderd dollar met de nestthermostaat, een Sonos -systeem en as en as IP -camera’s. ”

Via: www.bgr.com

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.