Hele huis audio touchscreen configuratie op een Budget

Inzending door Noel Andrews – ik vind het idee van Sonos leuk, maar voor mij zijn de kosten onbetaalbaar. Omdat ik bijna volledig een Mac -huishouden ben, heb ik nu een paar maanden een Airport Express gebruikt en met de release van de iPod Touch en de ontdekking van externe vriendenzaden van een dienst geplant. Uitgecheckt om erachter te komen hoe ik deze producten in elkaar zet om mijn eigen budget geprijsde audio -oplossing voor het hele huis te maken.

Ik heb nu een Mac -server (momenteel een iBook, maar ik zal afstuderen aan een Mac Small binnenkort als de primaire server, inclusief thuisautomatisering en bestandsdiensten voor XBMC) met externe buddy, een iPod touch voor beheren en een aantal luchthaven is uitgedrukt het huis. Gebruikmakend van de aanraking kan ik de nummers kiezen, de bibliotheek zoeken, afspeellijsten maken afspeellijsten on the fly (zodra ik ontdek hoe), bekijk albumkunst en maak een aantal wijzigingen en bedieningselementen van overal in het huis (veel veel meer mogelijkheden met andere apps Maar dat is alles wat ik gebruik).

Vriendelijke interfaces met bijna elke toepassing op de Mac en laat u de bedieningselementen en menu’s die u ziet volledig aanpassen, het kan een reeks afstandsbedieningen gebruiken, waaronder de WII -controller!

Airport drukt uit in elke essentiële ruimte gekoppeld aan aangedreven luidsprekers (en in het geval van de keuken een set iPod -reisluidsprekers, gewoon om me een andere zone te geven), werkt het systeem geweldig.

Voor de lounge heb ik een volledige Mordaunt Short 5.1 -configuratie van een Marantz -versterker, voor de slaapkamer een set AE akoestiek aangedreven 2.1 luidsprekers die voor het geld uitstekend zijn. Veel meer zones om binnenkort te vinden – moeilijk in een klein beddenhuis met 2 bedden!

Tekortstortingen van de service tot nu toe zijn het onvermogen om verschillende sprekers te kiezen uit Buddy Remote Buddy, dit is te danken aan de verschillende luidsprekerskeuze binnen iTunes die momenteel niet toegepast zijn.

Een oplossing hiervoor is om airfoil met externe vriend te gebruiken, maar dit houdt in dat je geen sprekers bij naam kunt kiezen, dus niet perfect. Mijn keuze is momenteel om regionaal te beheren in elke ruimte van de luidsprekers, of het volume -beheer of aan/uit -schakelaar en iTunes permanent aan alle luidsprekers worden gekoppeld. En inderdaad, je hebt het geraden dat de volgende tekortkoming het onvermogen (op dit moment) is om verschillende streams naar verschillende kamers te hebben. Omdat ik het alleen in huis ben met behulp van dit, zal het geen groot probleem zijn, maar het zou dingen voor anderen beperken, zeker dat er op de een of andere manier een methode is, stel ik me voor dat ik verschillende exemplaren van Remotebuddy/iTunes op online servers zou uitvoeren of iets dergelijks zou bereiken, maar niet mooi!

Dus … voor een eerste fase is het geweldig voor mij, past niet alles, maar laat zien dat als het doel is om naar muziek te luisteren in verschillende zones zonder verschillende bronnen, het mogelijk is voor extreem verstandig geld.

Kosten voor mij:

Server: nul tot nu toe, met behulp van een binnenkort te bieden op eBay iBook, maar zal uiteindelijk een mac klein zijn, maar dit zal veel meer zijn dan alleen voor audio ~ £ 200

Controller: iPod Touch – £ 150 (New York hoewel Dixons Tax Complementary extreem dichtbij was!)

Software: externe vriend – 20 euro
Zones: Airport Express – £ 65

Sprekers: Acoustic Energy -luidsprekers – £ 90

Alle zorgen voelen gratis om me een lijn te laten vallen en uiterst beschikbaar voor suggesties over iets veel meer dat ik van die veel meer kan doen in de weten !!! Ik heb ook Audio Hijack Pro op het opnemen van mijn favoriete radioprogramma’s en ze onmiddellijk aan iTunes toevoegen, zodat ze er zijn als ik ze met de aanraking wil.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.