12 dingen (23 als je een optimist bent)

en laten we zeggen dat ik een eeuwige, unapologetische en irritant chipper -optimist ben. Hoe dan ook, we zijn terug om de huiselijke groep vreemde items te delen die we hebben opgehaald met ons $ 100 winkelbudget op onze kleine einde-winter strandvacay in Rehoboth. Gezien het feit dat we in het strandhuis van Johns ouders verbleven voor gratis (ik heb de beste inlaws ooit), dachten we dat honderd dollar te wijten was aan verlichte armaturen en muurdecoratie en andere nieuwe huisartikelen klonken over ideaal voor twee goedkope skates zoals wij die waren verheugd dat ze minstens drie keer dat bedrag hebben bespaard door hotelkosten te vermijden en in plaats daarvan naar het strand te rijden. HAH. Ze zijn nog niet bepaald een groep lookers, maar we hebben plannen om een aantal van hen te schilderen, in te kaderen, te hangen, te achterhalen en normaal gesproken nieuw leven in te blazen. Hier is de spread:

1. Je zag me hier al vrolijk onze Thrift Store -spiegel hier vasthouden. hou ervan. Plannen voor die persoon hebben een grote plons van kleur. Ik weet niet zeker welke, of waar hij zal wonen. Nog…

2 en 3. Je hebt ook al onze Crazy Orange Horse Head Book End Friends ontmoet (gescoord voor $ 2,50 elk). Ik denk erover om ze wit te spuiten of misschien zelfs een gewaagde kleur zoals marine of geel. Ze leven misschien op de gebouwde ins met het grootste deel van mijn andere keramische dierenvrienden.
Onze favoriete video’s

4. Deze verlichtingsarmatuur hing in het stand van een antiekwinkel en gloeide allemaal aan en gloeide. En ik werd er onmiddellijk naar aangetrokken als een mot tot een vlam. Het was slechts $ 19 en John zat buiten in de auto met de slaapboon, dus ik nam een kans door hem te krijgen zonder hem te slepen en Clara te slapen, zodat hij het voor zichzelf kon zien. Gelukkig vond hij het geweldig. Natuurlijk zijn we van plan om de koperen pet en ketting te schilderen. En we denken erover om het in de kleine gootsteen te hangen, alkove in onze slaapkamer. Maar niet zeker.

5. Je kunt hier veel meer lezen over de bijenrelevantie in onze relatie, maar ik werd verliefd op deze Iron Bee Hook van $ 5 vanaf het moment dat ik het zag. Ik heb visioenen om het glanzend geel te schilderen en het in de modderkamer/wasruimte te hangen voor de riem van Burger.

6. Ik ben 99% zeker dat ik dit muur van $ 7 zal schilderen en hem in de muur van ijzeren hitjes in onze felblauwe zaal doucheruimte hang met een witte handdoek in zijn mondring (meer deets op het plan van die kamer hier).

7 en 8. Deze twee houten plaques waren $ 3 per pop en John en ik dachten allebei dat ze er goed uit zouden zien dat er boven ons bed hangen met onze ramvriend in het midden. Ik weet niet zeker of we ze zullen schilderen of achterlaten. Em Au Naturale.

9. Deze kleine (hij is ongeveer 5 ″ brede) muurbevestigbare gouden eend (Goose?) Was slechts drie dollar. Dus we waren het er allebei over eens dat hij thuis moest komen en zijn oudere broer moest ontmoeten. Ik weet niet zeker of we ze bij elkaar zullen hangen. waarschijnlijk niet. Misschien hangen we deze kleine van alle frames in de gang.

10. We hebben vanmorgen al dit $ 10 groene bagagerek voor de logeerkamer gedeeld en hebben erop gewezen dat we het al dan niet kunnen schilderen (maar absoluut van plan zijn om de banden uit te schakelen – er ontbreekt er toch een). Moet interessant zijn …

11. Je hebt vanmorgen ook deze $ 18 papieren lantaarn gezien, dus je weet dat we van plan zijn om het in de speelkamer op te hangen met een Light -kit van $ 5 van IKEA. hou van die harten.

12 (of 12-23 als u elke afdruk als een ding telt). Misschien onze favoriete vondst, hebben we plannen om deze $ 20 vintage kaartkalender en frame te demonteren en ze allemaal ergens massaal op te hangen. Misschien in de logeerkamer. Misschien in de speelkamer. Of misschien zelfs in de veel genoemde met frame gevulde gang die we van plan zijn.

Dus dat is wat we hebben gekregen voor $ 98. Dankzij winkelen in Delaware (waar geen omzetbelasting is) was dat eigenlijk het totale uitgegeven bedrag. En omdat ik een sukkel ben, bereken ik graag de gemiddelde kosten per item, dat is in ideaal rond de $ 8 (wanneer je de kalender als één ding telt) en $ 4,26 (wanneer elke print afzonderlijk wordt geteld). Geen slechte gemiddelde prijzen voor dingen als twee verlichtingsarmaturen, een bagagerek, een spiegel, twee boekensteunen en 6 stukken wanddecoratie (of 17 als je alle vintage kaarten in de kalender meetelt). Woot! Veel meer details en foto’s wanneer we elk ding frame/hangen/schilderen/verf/schilderen/installeren. Maar nu is het terug naar de logeerkamer. Er zijn dingen om schoon te maken en te schilderen om te overwegen …

PSST- We hebben de winnaars van deze week aangekondigd weggeefacties. Klik hier om te zien of een van hen jij bent.

Meer artikelen van Young House Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.