Chumby – Uw WiFi -touchscreen -vriend

Hier is een nieuw apparaat dat veel potentieel heeft in een thuisautomatiseringssysteem. De “Chumby” is een WiFi ingeschakeld 3,5 ″ TFT LCD -touchscreen met stereoluidsprekers … “Favoriete hardware -hacker Bunnie Huang gaf dit jaar de Foo Campers van dit jaar een voorproefje van de stroom in coole gadgets: The Chumby. De Chumby is een goedkope, wifi-ingeschakeld informatie-apparaat dat zo aantrekkelijk is dat u er een wilt houden.

Chumby’s team van hardware-hackers wilden dat dit apparaat leuk en open was, de anti-ipod. Hoewel iPod er een schone uitstraling en duur plastic uitziet, is het niet erg toegankelijk. De chumby is aangegeven gepersonaliseerd te zijn. Als je sluw bent, kun je het opnieuw ontwerpen met een naad ripper; Als je een hacker bent, is het allemaal open source binnenin.

Een die je hebt aangesloten op je chumby, het maakt verbinding met je thuisnetwerk door middel van wifi. Selecteer “Vertrouw de chumby” en het zal autodiscover. Nadat u online bent geregistreerd en geplukt uit een selectie van gratis widgets, wordt de Chumby een flashstream gescheiden van wat u ook hebt geconfigureerd – weer, nieuwsfeeds, wekker, films, foto’s, stock tickers, enz.

Lees hier het volledige bericht: Chumby.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.