Thinkflood introduceert gratis universele externe app -bèta voor Android

We hebben net een e -mail van de jongens gekregen bij Thinkflood, omdat ze een bèta van hun Redeye Remote beheren product voor Android hebben onthuld. Uitgegeven voor de details van de gratis applicatie waarmee u uw huis kunt beheren in combinatie met hun hardware …

“Ik geloofde dat uw bezoekers geïnteresseerd zouden zijn om te begrijpen dat er een nieuwe universele afstandsbediening is aan de horizon! Redeye -controles door Thinkflood zijn ten slotte in openbare bèta voor Android!

In 2009 hebben we Redeye geïntroduceerd als het allereerste totale externe beheersysteem voor iOS. Vervolgens hebben we in 2010 pc -besturingselement toegevoegd. Van het programma zouden we Android niet herinneren, evenals nu het hier is. Nu kunt u in openbare bèta onze gratis Redeye -app gebruiken om elk type netwerk Redeye (Redeye WiFi of Redeye Pro) te beheren van Android -telefoons en tablets. Redeye voor Android kan worden gebruikt om elk type netwerk Redeyee (Redeye WiFi of Redeye Pro) te beheren, evenals Android OS -versie 1.6 en later ondersteunt. Dat klopt – Redeye werkt zelfs met Honeycomb.

Meer info over de details van het bèta -programma kan worden ontdekt op onze ondersteuningssite :. ”

Lees hier het volledige persbericht: New Redeye Pro Linux gebaseerd systeem: Android -telefoons

Meer willen? – Je moet aan ons voldoen op Twitter, zoals wij op Facebook, of je aanmelden voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail, rechtstreeks rechtstreeks naar uw inbox krijgen.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.