DIY gestoffeerd hoofdeinde

Als je het uiterlijk van een gestoffeerd hoofdeinde houdt zonder het aangepaste prijskaartje, waarom doe het dan niet zelf zoals ik deed? Ik heb dit muur gemonteerde ontwerp gebouwd met een paar eenvoudige stappen en materialen. (Zorg ervoor dat je ook mijn patio -make -over bekijkt, evenals de rest van mijn hok in het augustus 2009 nummer van House & Home.)

Materialen en gereedschap

3/4 ″ “Select Grade” multiplex

Schuim met hoge dichtheid (2 ″ -3 ″ dik)

Batting (zie hieronder om de hoeveelheid te meten)

Stof (zie hieronder om de hoeveelheid te meten)

3/4 ″ nietjes

1 set zware “D” -ringen (voor beide uiteinden van het hoofdeinde)

3/4 ″ nagels of schroeven

Rolmaat

Elektrische connectoren

Elektronische studzoeker

Stap 1

Bepaal de breedte van uw hoofdeinde. Begin met het meten van de breedte van uw matras; Voeg vervolgens twee centimeter aan beide kanten toe. (Als je eenmaal je dekbed op je bed hebt, lijkt het breder, dus je wilt dat je hoofdeinde deze breedte bedekt.) Een koninginmatrasbreedte is bijvoorbeeld 60 ″, dus je voltooide hoofdeinde breedte moet 64 ″ zijn. (Onthoud het oude gezegde: meet twee keer, snijd eenmaal. Zorg ervoor dat uw metingen nauwkeurig zijn voordat u materialen snijdt.)

Stap 2

Bepaal de hoogte van het hoofdeinde: gemiddeld tussen 28 ″ en 36 ″ lang. Je kunt de illusie geven dat het afgewerkte hoofdeinde iets groter of korter is door aan te passen hoe hoog of laag je het aan de muur hangt.

Stap 3

Zodra u de lengte- en breedteafmetingen hebt, gaat u naar een woningverbeteringswinkel. Laat ze een stuk van 3/4 ″ “select cijfer” multiplex selecteren en laat het naar uw afmetingen snijden. (MDF is niet geschikt, omdat warmte het na verloop van tijd zal kromtrekken.) Multiplex van selectiekwaliteit is schoon en glad aan ten minste één kant. De gladde kant zal de muur onder ogen zien.

Stap 4

Koop bij een stofwinkel een stuk schuim met hoge dichtheid minimaal 2 ″ -3 ″ dik. Dit moet op de exacte afgewerkte grootte van uw hoofdeinde worden gesneden. U kunt verwachten $ 80 tot $ 100 te betalen voor schuim van goede kwaliteit, wat het waard is om in te investeren omdat het pluche is om tegen te leunen. Koop ook voldoende batting en stof om het oppervlak van uw hoofdeinde te bedekken, en voeg 8 ″ toe op zowel de breedte als de hoogte. Dit zorgt ervoor dat je voldoende batting en stof hebt om het hoofdeinde te wikkelen. Dus voor een 64 ″ x 36 ″ hoofdeinde heb je voldoende batting en stof nodig om een ​​72 ″ x 42 ″ oppervlak te bedekken. (Houd er rekening mee dat stof over het algemeen 54 ″ is. Dus als u een stof met een patroon kiest, moet u de stof samen in stukken naden om de algehele gewenste breedte te krijgen. Een betere keuze kan zijn om te gaan met een vaste stof of Eén met een algemeen patroon dat geen specifieke richting heeft. Ik koos voor een wit vinylstof met het uiterlijk van getuft leer.)

Stap 5

Leg de stof op een vlak, schoon oppervlak neer met de “rechterkant” naar beneden gericht. Leg het katoenen batting op de stof. Leg het schuim op het midden van de batting en vervolgens het multiplex (glad zijde) bovenop.

Stap 6

Begin met het inpakken van de stof en het slaan over het schuim en de triplex omdat je een cadeau zou verpakken. Trek aan de stof zodat het strak is, en niet de stof en buig samen op het multiplex, beginnend aan de zijkanten (drie en negen posities als het een klok was.) Ga door aan de boven- en onderkant, en vervolgens met intervallen van 1 ″ tot tussenpozen tot 1 ″ tot Het hele frame is klaar. De hoeken kunnen worden afgesneden en gevouwen zodat ze een nette, weggestopt in de rand vormen. (Dit kan enige oefening kosten.)

Stap 7

Bepaal de afstand van de noppen in de muur waar u het hoofdeinde hangt. (U kunt hiervoor een elektronische studzoekerhulpprogramma gebruiken of op de muur tikken.) Het installeren van uw hangende hardware in deze studs zal zorgen voor de stabiliteit en veiligheid van het hoofdeinde. Installeer nagels of schroeven in de noppen. Bevestig vervolgens de “D” -ringhangende hardware op de achterkant van het hoofdeinde volgens het meten van de noppen en hangende nagels of schroeven. Zodra de set D -ringen zijn geïnstalleerd, kunt u uw hoofdeinde hangen.

Bezoek haar website om meer van de stijl- en kussencollecties van Sabrina Linn te zien.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.