Zie binnen Jennifer Lopez’s $ 12,5 miljoen Hidden Hills Mansion

Als iemand weet hoe te leven als een ster, is het de glamoureuze Jennifer Lopez. Heb je het paleisachtige Hidden Hills -huis gezien dat ze onlangs heeft opgemerkt voor $ 12,5 miljoen?

Het pand van 17.000 vierkante voet dat ze in 2010 met ex-man Marc Anthony heeft gekocht, heeft een aantal serieus luxe upgrades, waaronder een gerenoveerde keuken, een vernieuwde hoofdslaapkamer en een zwembad in resortstijl met een spa. En natuurlijk zou geen enkele thuisbasis van J.LO compleet zijn zonder een uitstekende werk- en thuistertainmentvleugel. Hare heeft een opnamestudio, sportschool, filmtheater met 20 zitplaatsen, speelkamer, bar en gastensuite.

De Shades of Blue Star merkte oorspronkelijk haar Hidden Hills naar huis voor $ 17 miljoen, maar moest de prijs dalen vanwege gebrek aan rente. We weten niet zeker of het het belangrijke originele prijskaartje waard was, maar het heeft zeker onze lustlijst gemaakt. Klik door om te zien waarom!

Het pand bevindt zich binnen een gated community, waarvan wordt beschouwd als een van de meest gewenste buurten in Los Angeles.

Het drie hectare grote landgoed heeft een conventionele gevel met witte bakstenen en potplanten.

Een formele woonkamer is uitgedost in neutrale meubels en geeft een verfijnde, elegante sfeer af. Metalen accenten bieden een hit van glamour.

De nieuw gerenoveerde keuken heeft nieuwe werkbladen, vloeren, apparaten en behoorlijk lichtblauwe kasten.

Een klein ontbijtgebied heeft een dramatische kroonluchter.

De eetkamer heeft een lange tafel omgeven door getufte fluwelen stoelen, terwijl een kristallampbevestiging de luxueuze look compleet maakt.

Voor een veel meer ontwikkelde setting is een informele woonkamer compleet met chaise longues en bontgieten.

Het wordt ook geleverd met een butler’s pantry en een expansieve bar, waardoor het een gemakkelijke ruimte is om gasten te vermaken.

Het huis beschikt over negen slaapkamers, maar het paar concentreerde zich op het transformeren van de master suite in een luxueus heiligdom.

Het geheel witte zitgedeelte van de kamer heeft een open haard en een spectaculair uitzicht.

Een van de 13 badkamers in het huis, het meester -toilet is luxe en elegant.

Een op zichzelf staande badkuip kijkt uit over een spectaculair uitzicht.

Stel je voor dat je op deze perfecte patio zit, genietend van een uitzicht op de drie hectare van het landgoed.

Grand gegoten plafonds zijn de opvallende functie in deze full-service bar, die nog een ander vermakelijk gebied is in het huis van 17.000 vierkante meter.Iconische filmposters – inclusief een van J.Lo, natuurlijk – sieren de muren van haar comfortabele thuisbioscoop.

In de gastensuite zitten synthetische bontkussens bovenop pluche witte banken.

Met exotisch groen, terrasstoelen, een bubbelbad en een spa, zou het gemakkelijk zijn om de achtertuin te verwarren met een resort.

De twinkelende Azure -pool is de belangrijkste attractie.

Een ontspannen zithoek, grenzend aan de buitenkeuken en BBQ -grill, is de ideale plek om alfresco te dineren.

Dramatisch uitzicht op de San Fernando Valley City Lights en San Gabriel Mountains nemen dit mee naar huis van spectaculair naar spectaculair.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.