FIBARO Z-WAVE MINI-MODULES Converteer uw bestaande schakelaars naar Z-Wave [bijgewerkt]

Deze Fibaro-modules zijn ontworpen om achter uw bestaande licht- en apparaatschakelaars te worden aangebracht en converteert ze naar het draadloze Z-Wave Home Automation System . Makers claimen een installatietijd van 5 minuten en er zijn 4 verschillende typen beschikbaar, een universele dimmer, een motorcontroller voor jaloezieën en luiken, plus twee relais om ladingen van 1,5 kW of 3 kW te schakelen.

“Stel uw huis voor aan de 21ste-eeuwse technologie, door Z-Wave-componenten te installeren, zonder te hoeven scheuren wat u al hebt! Transformeer uw standaard lichtschakelaars, dimmer -schakelaars of rollerblinds met een zeer klein fibaro -apparaat dat netjes achter de bestaande gezichtsplates past.

In 5 minuten kan uw verlichtingssysteem worden bediend door uw smartphone of Z-wave afstandsbediening door eenvoudig dit apparaat te installeren. Met eenvoudige installatie kunt u uw faceplates behouden en de schakelaars handmatig gebruiken zoals voorheen, maar met de toegevoegde bonus van afstandsbediening.

Maak indruk op je vrienden door de tv in te schakelen en dimen je lichten tegelijkertijd met 30% tegelijkertijd. Een Z-Wave-systeem voor thuis kan geleidelijk worden opgebouwd, dus vrees niet dat als je huis moet verhuizen, je het mee kunt nemen en je systeem gedurende een aantal jaren blijven bouwen. Het Z-Wave-systeem kan tenslotte interpreteren met meer dan 500 andere draadloze producten. Het potentieel is eindeloos.

De door fibaro flush gemonteerde inzetstukken hebben een hoogte van 15 mm, maar bezetten slechts de helft van de gebieden van een conventionele muur gemonteerd stopcontact. Binnen het fibaro -bereik zijn er vier soorten apparaten: twee soorten relaisschakelaars; 1,5 kW en 3 kW; controle voor de elektromotor voor jaloezieën of luiken; De dimmer die een radiosterichte lichtmodule is, ontworpen om te werken met elke verlichtingsbron. Het is mogelijk om uw dimmer te besturen met ofwel radiogolven of met uw muurschakelaar. Voor de veiligheid beschikt het apparaat voor automatische overbelastingsbeveiligingsschakelaar en Soft Start -functie. Wijzig hoe u uw huis nu binnen 5 minuten na eenvoudige installatie bestuurt! ”

Beschikbaar bij Amazon

448 beoordelingen

FIBARO DIMMER 2 Z-WAVE plus Universal Diming-module voor verlichting, 250 W, 3,6 V, zwart

Werkt met LED -lampen
Vermogensmeting
Fungeert als een Z-Wave Range Extender. Compatibel met elke z-wave of z-wave+ controller.

£ 52,99

Koop op Amazon

[UPDATE] – Nogal wat van jullie vroegen of deze modules een neutrale draad nodig hebben (ongewoon achter de meeste Britse schakelaars}. De jongens van Vesternet antwoordden: “De schakelaars hebben een neutrale nodig, maar de dimmer niet. Maar dat kan ook Gebruik de dimmer als schakelaar als je wilt. Er is een accessoire dat we zojuist aan dezelfde pagina hebben toegevoegd – een bypass van £ 9,99 voor laag stroomverlichting ”.

Ons interview met Z-Wave

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / afbeeldingen van Amazon Product Advertising API

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.