Hoe u de beste kerstboom kunt kiezen en aansteken

Een boom kiezen

Er zijn veel verschillende soorten kerstbomen om uit te kiezen. Veel mensen zijn trouw aan het soort dat ze opgroeiden en kunnen jaar na jaar trouw blijven aan die variëteit. Sommigen houden misschien van een strakke, kegelvormige boom, terwijl anderen als een natuurlijk, losser uiterlijk. Hier is een overzicht van boomkeuzes die u waarschijnlijk tegenkomt wanneer u voor een winkelen:

Schotse dennen

Het veel veel gekochte kerstboomvariëteit is de Scotch -wil – een sterke boom die zijn donkergroene naalden tot vier weken vasthoudt en ze niet zal laten vallen als ze droog zijn. Deze boom zal zijn geur het hele seizoen behouden.

Blauwe sparren

Een andere populaire variëteit, de Blue Spruce is mooi symmetrisch en is erg goed voor het retentie van naald. De naalden zijn van 1-3 ″ lang en kunnen in kleur variëren van poederachtig blauw tot donkergroen.

Balsam Fir

Deze variëteit heeft een veel meer gevederde uiterlijk, met korte, platte naalden die lang duurzaam en behoorlijk aromatisch zijn. In de jaren 1800 werd balsam gebruikt als kauwgom.

Douglas Fir

Dit type heeft ook langdurige naalden en een blauwe kleur, maar heeft een zoetere geur. De Douglas -spar heeft een opmerkelijk lange levensduur met sommigen tot duizend jaar.

Boomzorg

Zodra je de boom naar huis krijgt, snijd je ongeveer een centimeter van het uiteinde van de kofferbak en plaats je de boom in een sterke standaard bestaande uit water. Een goede stand moet minimaal 2 liter water vasthouden. De container moet om de paar dagen aan de bovenkant worden gevuld om de boom water te houden en fris te houden. Een boom die niet langer water “drinkt”, wordt uitgedroogd.

De boom positioneren

Zorg ervoor dat de boom van de muur wordt weggetrokken voordat u begint met decoreren. U moet in staat zijn om rond de boom te lopen om het proces te vergemakkelijken. Denk na over waar je de boom wilt plaatsen en waar deze van wordt uitgecheckt. Vermijd het te nauw positioneren op warmtebronnen, zoals open haarden, radiatoren, kanalen en televisies en probeer het uit de buurt van deuren te plaatsen.

Licht het op

Miniatuurlichten zijn het beste voor binnenbomen, omdat ze minder warmte produceren dan grotere dan grotere en de boom niet zo veel uitdrogen. Een goed vuistbeleid voor het versieren met lichten is om 50 tot 75 lichten per voet boom te hebben. Als uw boom bijvoorbeeld 6 ′ lang is, levert een minimum van 350 tot 450 lichten een mooie, heldere boom op. Lichten zijn verkrijgbaar met witte of groene koorden en worden geleverd in pakketten van 35, 50, 100 en 200. Zorg ervoor dat u de strengen test voordat u ze aan de boom zet voor veel gemakkelijker probleemschieting. Een faalveilige verlichtingsmethode is om het snoer eerst aan de boomstam te bewaren, voorafgaand aan de bovenkant van de boom. Vanaf de bovenkant, werk je een weg naar beneden, ga je van de binnenstak naar de punt naar de punt en wikkelt het snoer om de tak terwijl je gaat. Dit zal zowel de binnenkant van de boom als de ideeën aansteken en de boom echt laten gloeien. Vermijd te genereus of te schaars met de strengen. Ga een stap terug en bekijk je werk van tijd tot tijd, vul gaten waar nodig.

Zodra uw boom is aangestoken, voegt u de ornamenten toe. Leer hoe u uw eigen ornamenten kunt maken in ons online tv -segment voor DIY Holiday Sigrens & Ornamenten, of blader door onze fotogalerij van kerstbomen voor het decoreren van ideeën!

Verwijdering na de vakantie

De meeste gemeenschappen bieden nu kerstboomrecyclingprogramma’s. Neem contact op met uw plaatselijke stadhuis om het beleid van uw stad te achterhalen.

Tips

Het maakt niet uit welk type u beslist, het meest cruciale ding om naar te zoeken bij het krijgen van een boom is om te proberen ervoor te zorgen dat deze fris is. Hier zijn een paar extra tips:

Browning naalden zijn een dode afgesproken voor een oudere of ongezonde boom. Sluit een tak door je hand en als naalden eraf vallen, blijf je kijken. Als je de boom een ​​beetje schudt, mogen de naalden de boom niet laten vallen, behalve voor een paar binnenste naalden, wat normaal is.

De basis van de boom moet minimaal 6 ″ lang en zo recht mogelijk zijn, zodat deze goed in de standaard past.

Zorg ervoor dat u uw kamer meet: zorg ervoor dat de boom niet te lang is voor de ruimte. Vergeet niet dat het niet nodig is om een ​​torenhoge vloer-tot-plafondboom te krijgen. Een kleinere boom kan net zo vrolijk en charmant zijn.

Krijg veel meer ideeën voor vakantiebomen, kransen en slingers!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.