Brinno Peephole zet bezoekers aan uw deur op een LCD -scherm

De Brinno Peephol deur om te zien wie er belt. Inspecteer de onderstaande video.

“Waarom de digitale kijker? De meest fundamentele huisveiligheid is de voordeur. Dit is het belangrijkste toegangspunt in het huis, evenals de techniek om te identificeren wie er is, is in vele jaren niet gewijzigd. Vraag wie er is en wacht op een verbale actie – dit is alleen nuttig als u de persoon begrijpt en de stem erkent.

Het optische kijkgat bestaat al meer dan 40 jaar en is de allerbeste keuze om echt te zien wie er aan de deur staat. Het beeld van hoge kwaliteit is slecht – bij weinig licht is het beeld misschien niet eenvoudig te bepalen – de individuele moet een oog voor de deur loceren, daarom het donkerder worden en signaleren dat hij huis is – de hoogte is niet ideaal voor alle mensen

De Peephole -klant is het digitale equivalent van het optische kijkgat met enkele grote voordelen – Basic drukknop om een ​​groot beeld te zien zonder het kijkgat te verduisteren – verwijder het beeld in het LCD -paneel op de deur, eenvoudig te zien voor mensen van elk type hoogte – betaling voor laag Lichtfoto’s -Compensatie voor “visoog” vervorming ”

Brinno Peephole: www.brinno.com

Meer willen? – Je moet aan ons voldoen op Twitter, zoals wij op Facebook, of je aanmelden voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs krijgen door middel van e -mail, rechtstreeks naar uw inbox elke dag.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.